- روغن
- ثبت علامت تجاری
- روغن (اصول فنی و بهداشتی تولید روغن های خوراکی/نقش روغن ها در سلامتی و بیماری)
- آشنایی با نحوه تکمیل فرمهای بازرسی و عملیاتی در سامانه audit
- آشنایی با اشرشیاکلی در مواد غذایی
- کووید 19 و بارداری
- فیلم آموزشی نحوه اجرای فرایند ثبت محصول وتشکیل پرونده جهت اخذ پروانه ساخت تجهیزات پزشکی
- تاثیر مصرف سیگار بر اثربخشی داروها
- پوستر اطلاع رسانی عمومی انواع ماسک
- تیزر موشن گرافیک ماسک
- آموزش تراریخته و GMO( تراریختگی محصولات و مواد خام کشاورزی)
- راهنمای داروسازان در کوید-۱۹
- برچسب اصالت
- ضوابط فنی و علمی فروشندگان گیاهان داروئی
- آفلاتوکسین M1
- دوره آموزش مجازی آموزش نحوه اخذ مجوز مصرف از طریق سامانه ttac و کد irc به محصولات مشمول قانون
- کپک ها در مواد غذایی
- آشنایی با تقلبات در فرآورده های سلامت محور
- نسخه پیچی الکترونیک
- آموزش لاکهای مخصوص بسته بندی مواد غذایی
- پارابن
- پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
- مسمومیت های دارویی
- راهنمای آنالیز خطرات و کنترل نقاط بحرانی
- اقدامات اولیه در مسمومیت های دارویی و غذایی
- کنترل قند خون در شرایط پر استرس بیماری کووید ۱۹
- راهنمای مدیریت تغذیه در بیماری کووید-۱۹
- زولبیا - بامیه
- توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان
- مصرف آش قلمکار و حلیم در ماه مبارک رمضان
- دیابت
- چگونه با افسردگی بجنگیم
- عدم بازسازی ظروف تفلون
- تغذیه و سلامت روان